Od nas za Vas

Bravo

Kao renomirana firma na srpskom tržištu, Aman je počeo da razvija svoju robnu marku BRAVO. U asortimanu se mogu naći proizvodi od mesnog delikatesa i mlečnih proizvoda, preko slatkog programa čokolada, kremova i pralina, pa do kompletne zimnice i artikala za ličnu higijenu, hemiju i papirnu galanteriju.

Robna marka BRAVO u svojoj ponudi ima robu za svačiji ukus.

Alloro

Kompanija Aman ulaže u kvalitet pojedinačnog proizvoda kao i kreiranje prihvatljive cene za svačiji džep. Iz linije BRAVO proizvoda razvila se i premium klasa artikala brenda Alloro. Po vrlo povoljnim cenama i bez kompromisa na račun kvaliteta, pod brendom Alloro možete da kupujete proizvode iz prehrambenih i neprehrambenih kategorija.

Woow

Osvežavajući napitak koji vas svojim ukusom  vodi u tropske predele!

Pod brendom Woow spadaju napitci od 1l sa ukusima Višnje, Narandže, Multivitamin, Brusnica & Borovnica, Aronija & Kupina i Woow Ledeni čajevi 1,5l  sa ukusima Breskve i Limuna.

WooW zabavni ukus samo u Aman i Aman Plus objektima.

Alloro Gold

Alloro Gold je nastao kao premijum brend iz serije  Alloro artikala. Pod brendom Alloro Gold spadaju artikli iz kategorije neprehrane (Hemija, Lična higijena,Bebi program i Papirna galanterija).

Visok kvalitet koji prati pristupačna cena jedan je od najprodavanijih i najtraženijih PL brendova na tržištu.

Alloro Gold zlatni kvalitet samo u Aman i Aman Plus objektima.

Golden Nature

Aman kompanija sa ponosom predstavlja seriju Voćnih sokova. Golden Nature je sinonim za kvalitet i uživanje u 100% voćnom ukusu.
Brendom Golden Nature nudi ukuse 100% Naradža, 100% Jabuka, 100% Aronija, Kupina & Jabuka, Višnja i Borovnica & Aronija. Jedan litar ukusa koji ne može da se zaboravi.

Ukusi Voća samo u Aman i Aman Plus objektima.

Vitamino

Zabava počinje pri samom otvaranju instant napitka pod brendom Vitamino.

Otvori, sipaj, promešaj, U 3 koraka do ukusnog napitka, koji pored osvežavajućeg ukusa učestvuje i u jačanju imunog sistema jer u sebi sadrži Vitamin C, E, B6, B12.

Vitamino možete pronaći u pakovanjima od 15g, Vitamino Kids za najmlađe 200g i pakovanje u kom svi članovi uživaju Vitamino 500g.

Vitamino! U svim Aman i Aman Plus objektima.

Top Bite

Grickalice bez kojih ne može da se zamisli okupljanje društva, navijanje za voljeni tim ili filmski maraton. Top Bite brend obuhvata Kikiriki u opni 400g, Prženi slani kikiriki 400g, Pečeni suncokret 200g, Seme bundeve 150g .

Samo u Aman i Aman Plus objektima.

Go Healthy

„Zdravlje na usta ulazi“!
U jednoj rečenici je opisan brend pod nazivom Go Healthy.

Brend Go Healthy koji svojom ambalažom i logom asocira na zdrav život. Pod brendom za sada spadaju tri vrste Pirinčanih galeta u pakovanjima od 100g.

Go Healthy priprema veliki broj artikala koji će se uskoro, pored Rice Cakes, naći na policama samo u Aman i Aman Plus objektima!

Bergman

Bez njega je teško je zamisliti kvalitetno predjelo, ukusni sendvič ili bogato meze. Bergman je sinonim za pravi ukus mesa!

Ozbiljnost u priremi samog proizvoda se preoznaje pri prvom zalogaju, u Bergman je uložen rad najboljih mesara, kvalitetni sastojci i ambalaža koja garantuje sigurnost što je jednačina koja kao rezulat daje vrhunski brend sjajnog ukusa!

Bergman obuhvata kategoriju delikatesa i mesnih proizvoda rimfuzne i komadne robe i može se naći samo u Aman i Aman Plus marketima !

So Tasty

Svi vi koji ste ludo zaljubljeni u slatikiše spremite se. Stiže So Tasty !

U artiklima pod brendom So Tasty uživaće svi od 3 do 103 godine. Stvoreni su da obraduju, da sa svojim slatikim ukusom izmame osmeh i da se podeli sa najbližima.

So Tasty nudi veliki broj slatkiša počev od glaziranih biskvita do čokoladnih banana.

Prepoznatljivi logo S sa krunom možete naći u Aman i Aman Plus objektima širom Srbije.

Belino

Mlečni proizvodi su osnovna namernica i najpotpunija u isrhrani samim tim prema njima se treba ophoditi sa ozbiljnim prilazom počev od same proizvodnje do izlaganja artikla.

Upravo to je primenjeno na brendu Belino! Pažljivo proizvedeni proizvodi zadržali su svu hranljivu moć mleka pa kvalitet kod Belina nikako ne izostaje.

Kategorija mlečnih proizvoda u Aman i Aman Plus marketima je bogatija za brend pod nazivom Belino i obuhvata sve artikle sačinjene od pravog prirodnog mleka.

Dellissimo

Prvi poznat recept za sladoled je zapisan u knjigu recepata ledi En Fanšo 1665. godine i imao je ukus vodice cveta pomorandže, cvet muskatnog oraščića i ambergrisa. Danas su ukusi raznovrsni i kvalitet je na mnogo većem nivou. Mi smo naš recept zapisali 2019. godine i počeli sa proizvodnjom magije ukusa i ledenog osveženja koji nudi Dellissimo.

Sladodoled Deluxe kvaliteta možete probati u više oblika i različitim ukusima.

Dellissmo obuhvata Sladolede Eden 700 ml , Greta 900 ml , Contesa 1650 ml i Cornet’s multipack 6kom.

One on One

Gazirani osvežavajući napitak koji je uvek spreman na „Jedan na Jedan“ !

Dva ukusa koja nikad i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Za sve ljubitelje gaziranih sokova One on One je pravi izbor.

Ukusi naradze i kole smešteni su u ambalažu od 0,5l i mogu se kupiti u svim Aman i Aman Plus objektima širom Srbije.

Noccilada

Predstavljamo vam krem vrhunskog kvaliteta koji poseduje 13% lešnika. Bogati ukus lešnika i savršena tekstura krema su 2 glavna razloga zbog kog ćete zavoleti Noccilada krem.

Postaće nezamenljiv namaz za palačinke kao i glavni sastojak mnogih poslastica.

Noccilada svoj magični ukus čuva u ambalaži od 400g i 750g i možete je pronaći samo u Aman i Aman Plus marketima.

Zlatno Zrno

U Srbiji kafa zauzima mesto osnovne životne namernice i bez nje retko ko počinje dan. Zato vam mi predstavljamo kafu za dobra jutra pod brendom Zlatno Zrno.

Mešavina Arabike i Robuste daju prefinjeni ukus Domaće kafe Zlatnog Kvaliteta.

Zlatno Zrno je kafa koja se prepoznaje po svom prefinjenom ukusu i prijatnom mirisu prave domaće kafe.

Zlatna ambalaža koja označava vrhunski kvalitet se nalazi u svim Aman i Aman Plus marketima i to u pakovanjima od 100g, 200g i 500g.