Brandiranje Brandiranje

Opis

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Šapcu, u okviru maloprodajnog objekta Aman PLUS, tipa Big-Box, nudimo potpuno opremljen prostor za kafić-ugostiteljski objekat, ukupne površine od 65m2.

Ponudjeni prostor se nalazi u okviru maloprodajnog objekta Aman PLUS, tipa Big-Box, ukupne neto površine od 3.885 m2. Nalazi se u ulici Janka Veselinovića br.1 u Šapcu, na placu površine od 19.354 m2 i poseduje 304 parking mesta.
Objekat se nalazi se na granici gusto naseljene stambene zone na jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica. Lokacija je udaljena oko 1 kilometar od centra grada i poseduje veliku pristupačnost i povezanost sa svim celinama, uključujući i javne autobuske linije koje su dodatna prednost u odnosu na bolju povezanost sa drugim delovima grada. Ističemo i odličnu vidljivost objekta, kako sa glavnog puta tako i sa mosta na ulazu u grad.
Po svojoj opremljenosti prostor je predviđen za kafić ili neki vid ugostiteljskog objekta. Lokal poseduje dva spoljna ulaza i jedan ulaz iznutra. Prednost imaju zakupci na duži vremenski period.

Ukoliko ste zainteresovani očekujemo da popunite obrazac u nastavku i zahtev prosledite klikom na dugme pošalji.

Zakupite poslovni prostor