Brandiranje Brandiranje

Opis

Na odličnoj lokaciji oglašavamo prodaju NEPOKRETNOSTI, objekat trgovine i zemljište, koje se nalazi u Sremskoj Mitrovici, naselje ,,Kamenjar,, na adresi Vojvode Stepe 21a (stari naziv ulice Marka Peričina bb).
Objekat se nalazi na katastarskoj parceli 5726/110 ukupne površine 18.522m2 u katastarskoj opštini Sremska Mitrovica-5, prikazanoj u matičnoj evidenciji pod brojem 21303.
Objekat je sagrađen u 2008. godini. Poseduje neto površinu od 2.500 m2 (34,7mx72,3m) i bruto površinu od 2.810 m2. Naznačena površina uglavnom se nalazi u prizemnim delu i delimično na prvom spratu. Izgrađen je za potrebe maloprodaje, ali svakako da tehničke karakteristike, lokacija na kojoj se objekat nalazi i prostor iz jednog dela sa minimalnim brojem stubova, budućem kupcu daju mogućnost i za promenu namene.
Spoljašni raspored površina pokriva veći parking za putnička vozila i zonu predviđenu za isporuku robe. Velika prednost zone za isporuku je što je dostupna i za veće kamione – šlepere. Česte dostave ili utovar robe za mnoge delatnosti predstavlja uobičajena pojavu a predočena pogodnost može u značajnoj meri pospešiti proces i organizaciju rada.
Zapadni deo parcele (travnjak) daje mogućnost izgradnje nove zgrade ili proširenje postojeće. Imovina ima kompletnu komunalnu infrastrukturu (vodu, kanalizaciju, struju, gas..). Za sve dodatne informacije o kupovini slobodno nas kontaktirajkte
( mapa + fotografije objekta)
Ukoliko ste zainteresovani očekujemo da popunite obrazac u nastavku i zahtev prosledite klikom na dugme pošalji.

Zakupite poslovni prostor