Brandiranje Brandiranje

Opis

Niš, Bulevar Majakovskog bb


Na veoma atraktivnoj lokaciji u Nišu na adresi Bulevar Majakovskog bb, u okviru novosagradjenog maloprodajnog objekta tipa Big-Box, ukupne površine od 2179m2, nudimo u zakup lokale raspoložive kvadrature od 38,36m2, 38,33m2 i 52,84m2, sa napomenom da se pomenute kvadrature mogu objediniti u celinu i prilagodjavati potrebama zakupca. Cena po kvadratu je 15 eura+PDV i u nju su uključeni i svi ostali troškovi najma (stuja, voda, komunalije, obezbedjenje, čišćenje..).


Objekat po lokaciji pripada rezidencijalnom delu grada koji se zove Duvanište, u blizini je Bulevara Cara Konstantina, koji je jedan od glavnih koridora kojim se omogućava odlična dostupnost do centra Niša, drugih delova grada i Niške banje. Postoji povezanost i sa autoputem E80, Beograd–Sofija. U najbližem okruženju nalazi se veliki broj stambenih objekata, osnovna i tri srednje škole, pijaca, bolnica...Intenzitet saobraćaja je na visokom nivou, pri čemu postoji i dobra autobuska veza, kako sa centrom Niša, tako i sa širim gradskim područjem. Na istom placu nalazi se i objekat Aman PLUS, u kome su takodje zastupljeni renomirani trgovinski lanci JISK, HOME CENTAR, WIN WIN, POŠTA, ugostiteljski objekat, perionica, manji zakupci. Očekuje se EMMEZETA a veliki AMAN PLUS market biće preseljen u novosagrađen objekat. Trenutno se prostor nalazi u zavšnoj finalnoj fazi izgradnje. Površine oko objekta su uređene i popločane a postoji i veliki parking od 290 parking mesta. Predmetna lokacija ima odličnu posećenost, vidljivost i pristupačnost sa obe ulice Bulevara Majakovskog i Bulevara Medijane. Lokali poseduju izloge celom dužinom i pogodni su za različite vrste trgovine i uslužnih delatnosti.


Ukoliko ste zainteresovani očekujemo da popunite obrazac u nastavku, naznacite kvadraturu koja Vam odgovara i zahtev prosledite klikom na dugme pošalji

 

Zakupite poslovni prostor