Brandiranje Brandiranje

Pogodnosti

Popust za penzionere

Popust za penzionere

Kupujte u AMAN i AMAN PLUS marketima svakog utorka i dobićete 10% specijalnog popusta za penzionere, uz ličnu kartu i penzioni ček ili izveštaj iz banke.

DATUM POPUSTA JE U SKLADU SA DANIMA ISPLATE PENZIJA.

Pravo na popust od 10% imaju svi penzioneri bez obzira na visinu računa, za kupljenu robu u AMAN i AMAN PLUS marketima. Neophodno je priložiti ličnu kartu i poslednji penzioni ček na uvid, pre zatvaranja računa. Penzioneri koji primaju penziju preko tekućeg računa moraju dati na uvid potvrdu od banke o uplaćenoj penziji. Potvrda se izdaje na lični zahtev. Ukoliko potrošač

penzioner pored lične karte priloži važeću legitimaciju za prevoz putnika za penzionere, odnosno zdravstvenu knjižicu gde je kao osnov osiguranja upisano “korisnik penzije”, ostvariće pravo na popust od 10%.

Popust se ne odnosi na:

- mleko, jaja, jogurt, hleb, voće i povrće, cigarete, štampu, obično suncokretovo ulje, beli kristal šećer, sveže meso, elektronske dopune, pivo, jaka alkoholna pića, Coca-Cola artikle, Minaqua

proizvode, artikle na akciji, artikle koji imaju oznaku “Naša cena” i  oznaku “Ne podleže popustima”,artikle koji imaju trajno niske cene.

GODINA TRAJE DUŽE !

GODINA TRAJE DUŽE !

U svim Aman i Aman Plus objektima možete da pazarite po najpovoljnijim cenama, najkvalitetnije proizvode sa periodom odloženog plaćanja do 366 dana.